Fotograaf Erik Terpstra


Erik Terpstra

Ik ben Erik Terpstra en ben opgegroeid in Hellevoetsluis. Op dit moment werk ik Full-time als Service monteur in de beveiligingstechniek bij Trigion.

Naast mijn werk ben ik al vele jaren actief met het maken van foto’s, eerst gewoon fotootjes voor me zelf maken en nu al enige tijd als persfotograaf. Onlangs kwam Oogopnederland op mijn pad, en ben ik aangesteld als Blog-fotograaf voor Oogophellevoetsluis.

Na een jaar besloot Oogopnederland.nl het roer om te gooien, waardoor Oogophellevoetsluis.nl stil kwam te liggen. Hierdoor heb ik Hellevoetsluis in beeld opgestart. Daar ik ook een fulltime baan heb, en ik dit niet alleen kon, heb ik William van den Handel, al enige tijd bekend in de media wereld, gevraagd om hier aan mee te werken.

Het is de bedoeling dat wij dagelijks foto’s publiceren van of over Hellevoetsluis en de bewoners en ondernemers die zich hier huisvesten.

Hebben jullie zelf een leuk item, en/ of foto voor publicatie. En eventueel een leuk verhaal, dan kunnen jullie mij mailen op hellevoetsluisinbeeld@gmail.com

En vergeet niet om al jullie vrienden uit te nodigen om de Facebook pagina te liken, zo zal je nooit een nieuw item missen.