Nieuw in Hellevoetsluis, Lekkere Kost.


Nieuw in Hellevoetsluis: Lekkere Kost Hellevoetsluis- Thuisbezorgd.nl is natuurlijk best een oplossing voor als u even geen zin heeft om te koken, maar soms heeft u ook gewoon zin in een gezonde Hollandse kost.

En dat kan nu ook, zonder zelf een pan aan te raken. Sander den Ouden en Shannon Pesch merkten een tijd geleden dat er vraag was naar een gezonde Hollandse prak in plaats van de altijd en eeuwige pizza’s, patat met snacks, Chinees of andere ook erg lekkere, maar minder gezonde maaltijden.

Wie zijn Sander en Shannon?
Sander is zijn hele jeugd opgegroeid in de keuken van zijn ouders (voormalig Strandtent de Quack), en het vak is hem dan ook met de paplepel ingegeven. Ook als eigenaar van Restaurant het Golfje in Rockanje stond hij bijna dagelijks in de keuken. Shannon heeft altijd in de bediening gezeten bij onder andere Het Golfje en samen vormen zij een topteam.

De laatste jaren werkte Sander in de havens van Rotterdam, maar toen door corona zijn werk stil kwam te liggen, besloten zij samen hun droom achterna te gaan; een eigen maaltijden bezorgservice. Begonnen in hun eigen kleine keuken in huis, maar al snel werd deze te klein en besloten zij een aparte keuken te maken in de tuin bij hun huis.

Wat kan er bij jullie besteld worden?
‘Echt van alles, zo hebben we elke week een andere weekspecial. Deze week hebben we bijvoorbeeld keuze uit twee menu´s; kabeljauw met worteltjes met aardappelpuree met een vissausje of overheerlijke grote gamba’s in knoflookolie met stokbrood en kruidenboter voor slechts 12.50. Maar ook de dagmenu´s* wisselen wekelijks, zo heeft u genoeg variatie deze week. Een dagmenu kost bij ons slechts 7.50 euro per maaltijd inclusief bezorging en dessert. Bent u een vega liefhebber? Vegetarische maaltijden kunnen de gehele week besteld worden. Heeft u een verjaardag en wilt u iets origineels hebben om uit te delen, dan hebben wij TraktatiePlankjes die wij aan elk budget kunnen aanpassen. Ideaal voor een coronaproof verjaardag bijvoorbeeld.’

Waarom bestellen bij Lekkere Kost?
‘Wij willen een zo gezond mogelijke maaltijd aanbieden, Zo gebruiken wij uitsluitend “gezond” vlees. Geen antibioticum, natuurlijk voer en heerlijk rond scharrelen. Dit vlees heeft de kleinst mogelijke footprint op de natuur. Dat eet toch een stuk lekkerder!!?? Ook gebruiken wij uitsluitend verse groenten. En natuurlijk het gemak dat u heeft om toch lekker en gezond te eten. Maar ook voor het sociale aspect is er ruimte. Zo hebben wij een aantal alleenstaande oudere klanten die elke dag naar ons uitkijken. Vaak doet Shannon de bezorging alleen maar als de kids erbij zijn, dan zie je die mensen helemaal opfleuren. Het komt voor dat wij het enige sociale contact zijn die iemand die week ziet.’ ‘Ik vind dat erg fijn dat ik dan toch net dat beetje verschil kan maken bij iemand’, aldus Shannon.

Hoe werkt het?
‘Bestellen kan dezelfde dag nog tot 11.30, dan moeten de bestellingen wel gedaan zijn, Vaak maken we wel wat meer, omdat er mensen zijn die toch later bellen, en deze mensen willen wij ook graag helpen. Maar op is op. Het enige dat u na bezorging nog hoeft te doen, is de maaltijd op te warmen in de magnetron.’ Hoe kunnen mensen bestellen? ‘Elke week zetten wij een nieuw menu op onze facebook pagina van LekkereKost. Hier kunt u uw keuze maken. De bestelling stuurt u via Watsapp (06-83225248), Bellen, mailen of via een privebericht naar de Fecebookmessenger naar ons toe. Betalen kan via een Tikkie, contant of overmaken. Voor de facebook pagina van Lekkere Kost, kunt u hieronder klikken op de link
https://www.facebook.com/search/top?q=Lekkere%20kost