Rellen in Hellevoetsluis bleven gelukkig uit.


Hellevoetsluis- Uit diverse oproepen op Social Media bleek dat er vandaag op Hellevoetsluis rellen georganiseerd zouden worden.

De politie van Team Haringvliet besloot hierdoor op te schalen en sloot diverse locaties af. Vele agenten draaide hierdoor dubbele diensten.

Onder andere de parkeergarage bij het winkelcentrum en het parkeer terrein op het Woordbouwerplein. Ook werden er diverse plaatsen extra in de gaten gehouden zoals bij de Fazantenlaan en Evertsenplein.
In de vesting namen beveiligers van Hercules Security de Horeca onder hun hoede.

Op Social Media ging rond dat er op het viaduct boven de N57 jongeren stonden die stenen naar de auto’s zouden gooien, Dit bleken echter demonstranten te zijn die daar inmiddels dagelijks met witte maskers op en een met spandoek op een vreedzame manier staan te demonstreren.

De horeca in de vesting heeft overdag zijn terras weggehaald, winkels aan de Rijkstraatweg werden uit voorzorg dicht getimmerd en Docenten van een Hellevoetse scholengemeenschap werden eerder naar huis gestuurd.

Al met al is het gelukkig rustig gebleven in Hellevoetsluis.