Auto eindigde in de sloot na gebruik Lachgas Gorslaan.


Hellevoetsluis- Rond middenacht kwam er bij de hulpdiensten een melding auto te water binnen. De Brandweer van Hellevoetsluis, Oudenhoorn en Spijkenisse, Politie, Ambulance en de Trauma helikopter zijn bij deze inzet aanwezig geweest* omdat het niet duidelijk was of er nog personen in de auto zaten.

Hierbij werd opgeschaald en werd er een zoekactie gehouden door het duikteam van de brandweer. Nadat de Brandweer met enig geweld de deuren van het voertuig had open gemaakt, Werd niemand meer in het voertuig aangetroffen. Ook werden er nog zoekslagen gemaakt rond het voertuig.
Hierbij werden een aantal grote 5kg en wat kleinere 2,5kg flessen Lachgas aangetroffen.
De inzittende welke erg nat moeten zijn geweest waren niet op de plaats van het ongeval aanwezig.
Rond twee uur is de wagen geborgen.
Het mag een wonder heten dat hierbij geen zwaar gewonden zijn gevallen.


*In totaal waren er bij deze inzet 38 hulpverleners opgeroepen, waarvan een groot deel Vrijwillige Hulpverleners. De afgelopen tijd zijn er meerdere incidenten geweest waarbij flessen lachgas zijn aangetroffen.