Glasvezel in Oostvoorne, Oudenhoorn, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal is dichterbij dan ooit!


DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Oostvoorne, Oudenhoorn, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal. Als 30% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk door vóór 20 januari 2021 een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in deze dorpen. 


De grote blauwe dino was de afgelopen week niet te missen bij de Shell in Oostvoorne. Deze dino kondigt voor  Oostvoorne, Oudenhoorn, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met internet via glasvezel! Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, scholieren en studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.

“Als gemeente willen we transformeren naar een slimme, duurzame en zorgzame samenleving. Digitale verbondenheid speelt daarbij een steeds grotere rol. Met de aanleg van een snel glasvezelnetwerk in onze kernen zijn we lokaal goed voorbereid op toekomstige digitale ontwikkelingen. Zo kunnen onze inwoners en ondernemers straks gebruikmaken van een stabiele, snelle en veilige digitale snelweg om te leren, te werken, te netwerken en te ontspannen.” Aldus wethouder Lies van der Pol van de gemeente Westvoorne.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Inwoners van Oostvoorne, Oudenhoorn, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief.
Ook kan men op de website gavoorglasvezel.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod. Daarbij kunnen inwoners nu profiteren van het exclusieve welkomstaanbod van de telecomaanbieders! Meer informatie hierover is te vinden op gavoorglasvezel.nl.

Glasvezel Informatiepunt
Op 14 oktober wordt een Glasvezel Informatiepunt geopend aan de Burgemeester Letteweg 3A in Oostvoorne. Hier kunnen inwoners terecht met vragen over glasvezel of hulp krijgen bij het afsluiten van een abonnement. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de feestelijke opening op zaterdag 17 oktober ligt er voor de jeugdige bezoekers een presentje klaar en maken inwoners tevens kans op het winnen van een iPad!

Over DELTA Fiber Netwerk
DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe glasvezelnetwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 700.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet via glasvezel.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Oostvoorne, Oudenhoorn, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal op gavoorglasvezel.nl

Foto: Pixabay