De Broodbutler


Vers gebakken, net gesneden en gratis thuisbezorgd; Broodbutler doet het.

2 jonge ondernemers onder de vlag Broodbutler slaan de handen ineen met ambachtelijke bakkerijen. Zo is er een samenwerking ontstaan waar Broodbutler via de website www.broodbutler.nl zorgt voor de bezorging van de beste producten uit de bakkerij bij jou thuis. Zo ben jij als consument altijd verzekerd van het lekkerste brood in huis dat nooit uitverkocht is! Een nieuw concept dat streeft naar eenheid en verbondenheid tussen lokale ondernemers en tegelijkertijd in alle gemakken wilt voorzien voor de consument. Een vertaalslag tussen ambacht en huidige technologie.

Het idee is ontstaan uit een stukje eigen ervaring waaruit blijkt dat naast een 40-urige werkweek, het lastig is om altijd jouw favoriete producten uit de bakkerij in huis te hebben. Daarom biedt Broodbutler tevens een bezorgoptie voor de drukke werker zodat, wanneer men niet thuis is, de producten toch bezorgd kunnen worden. (De Broodbutlerbox!) Denk ook aan de mensen die niet mobiel genoeg zijn of gezellige families die door het brood heen vliegen. Broodbutler levert enkel producten van ambachtelijke bakkers en alleen als de ondernemers ook écht achter de kwaliteit staan.

Natuurlijk staat het concept voor het gemak waarbij de consument altijd verzekerd is van zijn gewilde producten uit de bakkerij, het woord ‘uitverkocht’ kent Broodbutler niet. De website www.broodbutler.nl is inmiddels al een tijd online en de consument profiteert graag van een leuke welkomstkorting bij haar 1e bezoek.

Naast de vaste welkomstkorting zijn er regelmatig stevige aanbiedingen en leuke win-acties actief bij Broodbutler. Na een vliegende start op het eiland Goeree-Overflakkee is nu eindelijk de stap naar Hellevoetsluis daar en hopelijk genieten ook de Hellevoeters binnenkort van dagvers brood van de butler!

Zoek het team op op Facebook (@Broodbutlerhellevoetsluis) en zeg vooral even gedag. Ze staan je graag te woord!