Hellevoetse horeca ondernemer schrijft open brief aan burgemeester


Burgemeester de koek is op!

Al twee maanden is de Hellevoetse Horeca gesloten. Met zeer weinig medeleven van u en uw gemeente. Wij voelen ons alleen en niet gesteund. Ook de steun van de overheid gaat ons niet staande houden. Dit is een druppel op een gloeiende bakplaat. Op deze manier zal er straks nog maar weinig Horeca in Hellevoetsluis overblijven. En u stond er bij en keek ernaar.

Natuurlijk zal u en de gemeente schermen met de maatregelen uit Den Haag en het RIVM. Maar heeft u zich hard gemaakt voor ons mooie Hellevoetsluis? Vele Horeca ondernemers weten het antwoord op bovenstaande vraag. Onlangs kwam het bericht naar buiten dat wij onze terrassen mogen uitbreiden. Een mooi gebaar tegen over de gemeenschap. Voor de ondernemers slechts een pleister op de wond. Sommige hebben geeneens een terras. Daarnaast hebben we te maken met het Nederlandse weer. Na een week lekker weer kan het zo maar 2 weken regenen.

Misschien moeten wij maar lekker normaal gaan doen! Gewoon onze deuren openen op 1 juni. Misschien moeten we terug naar onze normale democratie. Mensen zelf de keuze geven of ze uit eten willen gaan of een borrel willen drinken in hun favoriete café.

Met vriendelijke groet,

Een bezorgde horeca ondernemer.