Rachel Kramer en Deon Leon geven verrassingsoptreden bij ouderencomplex de Vliedberg.


Hellevoetsluis- Vanmiddag werden de bewoners van het ouderencomplex De Vliedberg verrast met een optreden van voormalig K-Otic zangeres Rachel Kramer en haar echtgenoot Deon Leon bekend van Popstars en Topper gezocht.

Deon had vorige week een optreden gegeven bij het verzorgingstehuis waar zijn moeder werkt en wilde daar meer mee doen en zo is het idee ontstaan.
Hij benaderde Sander van Dongen van Active Body Condition met wie hij samen sport en Sander kwam met het idee om er ook wat lichaamsbeweging aan toe te voegen.
En zo gebeurde het dat vanmiddag diverse bewoners vanaf hun balkon mee stonden te zingen, dansen en ochtendgymnastiek in de vooravond stonden te doen. Na een luid applaus verplaatste het spektakel naar de achterzijde van het complex om daar wederom een optreden te geven.

Vele bewoners genoten zichtbaar van dit alles.