Inbraakgolf in opslagboxen Hellevoetsluis


Hellevoetsluis – Afgelopen weekend zijn er meerdere opslagboxen opengebroken bij de Amnesty Internationallaan. Ook het weekend ervoor zijn er diverse boxen opengebroken en overhoop gehaald. Bij diverse huurders werden allerlei goederen weg genomen tot en met aanhangwagens aan toe.

Voor het verschaffen van de toegang werd onder meer gebruik gemaakt van een slijptol.

Volgens de politie kunnen gedupeerden online aangifte doen met gebruik van hun DigiD. Zij kunnen hierbij ook een lijst met goederen opgeven wat vermist wordt.

3 weken geleden hebben weer een groot aantal huurders een opzegging ontvangen van de verhuurder, en moeten zij de boxen voor 30 november leeg opleveren. Hierna zullen de boxen verwijderd worden om plaats te maken voor de nieuwbouwplannen van de gemeente Hellevoetsluis.