Erehaag voor verkeersregelaar Bert


HELLEVOETSLUIS – Zaterdagmorgen 17 augustus rond 9.00 uur aan de Stoofweg in Hellevoetsluis vertrok de rouwstoet met de, vorige week, verongelukte verkeersregelaar.
Bij het uitvaartcentrum aan de Stoofweg vormden zijn collega’s een erehaag, waarna Bert door andere collega’s naar buiten werd gedragen. Onder begeleiding van een grote groep motoren van onder andere Motorclub B.F.S.R. ging de stoet richting het crematorium aan de Maeterlinckweg te Rotterdam. Aldaar zullen er verkeersregelaars uit het hele land zich bij de uitvaart voegen.
De rouwstoet kreeg medewerking van politie en Rijkswaterstaat, die er voor zorgden, dat de stoet ongehinderd alle kruisingen konden passeren.

Aangezien er vestingdagen in Hellevoetsluis zijn, en daar alle verkeersregelaars nodig zijn, heeft de gemeente Hellevoetsluis, een andere partij voor de zaterdagmorgen ingehuurd, zodat de Hellevoetse verkeersregelaars afscheid kunnen nemen van hun collega.