Verkeersregelaars en Ehbo’ers dragen Rouwband tijdens Vestingdagen


Hellevoetsluis- A.s weekend is het weer tijd voor de vestingdagen in Hellevoetsluis.
Tijdens het evenement zullen de vrijwillige collegae van de verkeersregelaars en de Ehbo een rouwband dragen ter nagedachtenis aan de vorige week overleden Verkeersregelaar Bert (68)

Tijdens de uitvaart zaterdag om 10.00 uur bij het crematorium aan de Maeterlinckweg in Rotterdam zal een erehaag staan van verkeersregelaars uit het hele land, motorrijders, EHBO’ers en oud-collega’s van de douane.

Een directe collega meld dat alleen genodigden bij de uitvaart welkom zijn, dit om te voorkomen dat het vol komt te zitten in het uitvaartcentrum en de Famillie en hun naasten zo hun eigen afscheid van hun geliefde man, vader, vriend en collega kunnen nemen.
Na de uitvaart gaan de collega verkeersregelaars en ehbo gelijk door na hun posten tijdens de Vestingdagen. “Bert had het niet anders gewild en we moeten dit voor hem en voor de bezoekers gewoon doen”, aldus een naaste collega van 4P.