Ondernemers zetten hun deuren open voor een uniek kijkje achter de schermen


Op zaterdag 22 juni van 10:00 – 16:00 is iedereen welkom in maar liefst dertig toeristisch-recreatieve bedrijven op Voorne-Putten tijdens de Open Dag:

‘Kom Binnen!’.

Van campings tot hotels, en van molens tot beach clubs!

De ondernemers zijn er trots op om hun unieke plek te laten zien aan alle belangstellenden uit de regio. Op de diverse locaties in de gemeenten Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Nissewaard zijn leuke gratis activiteiten te doen voor jong en oud. Proef bijvoorbeeld mee met de chef-kok en bewonder een prachtige bruidssuite… Stel je eigen (fiets)route samen en kom binnen op de meest verrassende plekjes!

“Kom Binnen! biedt een uniek kijkje achter de schermen voor iedereen die het leuk vindt om de ondernemers en organisaties te leren kennen. We organiseren deze dag voor de tweede keer. Je merkt dat de deelnemende bedrijven, voor wie gastvrijheid sowieso al in hun DNA zit, het leuk vinden om iets speciaals te organiseren voor de bezoekers van de open dag,” aldus André van Harmelen, voorzitter van het Toeristisch Ondernemers Platform Voorne-Putten.

Wat is er zoal te beleven? Geniet van een gratis kopje thee in Theetuin de Vogelhof in Vierpolders, rijd een rondje op een pony op Midicamping Van der Burgh in Rockanje. Doe mee aan een SUP Clinic op het Brielse Meer bij Watersportcentrum Brielle, laat je per Tuk Tuk rondleiden over Camping ’t Weergors in Hellevoetsluis, proef van de overheerlijke sinaasappeltaart bij Brunotti Beach Club in Oostvoorne. Graai in de grabbelton van Atlas Hotel Spijkenisse, krijg een rondleiding in de Bernissemolen, of voel je welkom in de keuken van het Badhotel Rockanje.

Bekijk op https://www.opvoorneputten.nl/kom-binnen/ welke ondernemers er nog meer meedoen en welke activiteiten zij op 22 juni aanbieden.

Kom Binnen! is een initiatief van het Toeristisch Ondernemers Platform (TOP) Voorne-Putten en Marketing OP Voorne-Putten en vindt voor de 2e keer plaats.