Burgemeester opent Anytime Fitness


Hellevoetsluis – Zaterdagmiddag heeft Burgemeester Milene Junius het nieuwe Fitness centrum Anytime officieel geopend. Het fitness centrum is al enkele weken open en het aantal leden is meer dan verwacht in de prognose.

Uniek aan dit fitness centrum is, dat ze 24/7 geopend zijn, en je ten alle tijden kan komen trainen. Middels een tag kan een lid toegang krijgen tot het pand, waarbij ook uitgebreid aan de veiligheid van de leden is gedacht. Zo hangt er een uitgebreid camera systeem, en kunnen de leden een knop om hangen, zodat ze in geval van nood een alarmcentrale kunnen waarschuwen. Ook hangt er in het pand een AED.

In de ochtend- en avonduren is er personeel aanwezig, die kunnen helpen, en waarbij u zich kunt aanmelden. Zij kunnen ook voor iedereen een passend schema maken voor de verschillende wensen.

Wij wensen Dylan en Milou heel veel succes met hun nieuwe sportschool.

Om aan te melden of voor meer informatie kunt u op onderstaande linken klikken.

Facebook

Website