Kunstenaarsduo exposeert in gemeentehuis Hellevoetsluis


Van maandag 4 maart tot en met vrijdag 12 april exposeert het Brielse kunstenaarsduo Theo Heydenrijk en Sija Vermaat in het gemeentehuis van Hellevoetsluis. Theo Heydenrijk toont een aantal recente werken uitgevoerd in acryl. Sija exposeert een aantal schilderijen waarbij diverse technieken zijn toegepast. Kortom, een boeiende expositie met verrassende tegenstellingen.

 

Beide kunstenaars zijn lid van Kunstkring Voorne en exposeren regelmatig in de regio. Daarnaast begeleiden zij een groep cliënten van het Aksent in Brielle met schilderen en geven zij 2 keer per jaar een teken-schildercursus in Zwartewaal.

 

Expositie bekijken?

U kunt de expositie bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in de centrale hal. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.