Doe mee aan de Hellevoetse Opschoondag op 16 maart!


Zaterdag 16 maart gaan buurtbewoners, vrijwilligers en medewerkers van Stichting Push, Jongerenwerk DOCK, Energieteam en de gemeente Hellevoetsluis in het kader van Nederland Schoon aan de slag om buurten en verenigingen in Hellevoetsluis op te fleuren.

 

De Hellevoetse Opschoondag is een jaarlijks terugkerende activiteit in maart. Op die dag steken vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen voor hun eigen leefomgeving.  Om mee te doen aan deze actie kunnen buren, jongeren, kinderen, verenigingen en scholen, ideeën aandragen om bijvoorbeeld de buurt, straat, school, ontmoetingsplaats, vereniging, plein of speelplek schoon te houden, op te fleuren of groener te maken.

 

Aanmelden tot 1 maart

Ieder die een initiatief of buurtproject heeft,  kan zich tot vrijdag 1 maart 2019 aanmelden door een mail te sturen naar  hellevoetseopschoondag@hellevoetsluis.nl. U ontvangt dan van ons een aanmeldingsformulier.

 

Per initiatief stelt de gemeente een pakket beschikbaar met daarin onder andere plantjes en een cheque van 200 euro voor materiaal en consumpties. In de aanmelding moeten de gegevens van de contactpersoon van de groep staan, wat voor klus het is en waar de klus  wordt uitgevoerd.

 

De bovengenoemde instanties ondersteunen de buurtbewoners bij de uitvoering van de activiteiten.