Openbaar vervoer EBS nog steeds onder de maat


Recent berichtte de media wederom over vervoerder EBS. Er zijn nog steeds veel klachten over de lijnen en tijden van de nieuwe vervoerder.

Ook hebben wij een eigen onderzoekje gedaan. Wat ons erg opviel is de technische staat van de bussen waarmee word gereden. Zo is bij een groot aantal van deze bussen de rijverlichting defect. 1 bus valt hierin op, welke met een defecte achterlicht rijd, al vanaf het begin, dat EBS startte met het vervoer in de regio. Echter is dit niet de enige, er rijden meerdere bussen rond met defecte achterlichten, evenals de remlichten.

Dit is opvallend, daar je als vervoerder toch verantwoordelijk bent voor de veiligheid van de mensen die je vervoerd.

Graag horen wij van u, uw ervaringen. Nu we een aantal weken verder zijn na de start van EBS als regionale vervoerder.