Scootmobielaanhuis.nl Uw goedkoopste zorgwinkel in de Regio


Hellevoetsluis– Scootmobielaanhuis.nl, sinds 2 augustus verhuisd naar de Stephensonweg 1, biedt een groot assortiment aan hulpmiddelen.
Eigenaar Scott Barends en zijn vrouw Miranda zijn hun zaak begonnen  met een webshop aan huis.
Een aantal jaren geleden zag eigenaar Scott mensen met een scootmobiel voorbij komen door weer en wind en zonder enige fatsoenlijke bescherming tegen regen en wind. Dat moest anders kunnen dacht hij en zo kwam hij op het idee om zelf de nodige accessoires aan te bieden, binnen korte tijd liep de webshop zo goed dat het assortiment werd uitgebreid.

Waarom Scootmobielaanhuis.nl

Bij Scootmobiel aan huis krijgt u vrijblijvend advies dat op de persoon wordt afgemeten en daar nemen ze de tijd voor, zo wordt bepaald welk hulpmiddel het beste bij u past. Waarna natuurlijk een proefrit mogelijk is.
Vind u het een te grote stap om gelijk een Scootmobiel aan te schaffen dan bestaat er de mogelijkheid om een scootmobiel te huren.
Er zijn vele modellen verkrijgbaar in diverse prijsklasses, voor ieder budget is er wel een Scootmobiel, en Scootmobielaanhuis.nl streeft een snelle levering na. Binnen 2 a 3 werkdagen wordt uw bestelling bij u thuis afgeleverd, zodat u weer uw vrijheid terug hebt. Goede service staat bij Scott en zijn medewerkers  hoog in het vaandel!

Wat voor producten verkoopt Scootmobielaanhuis.nl?

Buiten Scootmobielen en regenkleding kunt u ook terecht voor rollators, rolstoelen, trippelstoelen, krukken, toiletverhogers en steunen.
Oftewel alles wat nodig is om zowel binnen als buitenshuis uw leven weer makkelijker te maken.
Alles kan thuisbezorgd worden. U kunt het ook zelf in de winkel afhalen.

Showroom

Bent u benieuwd naar het assortiment of de verschillende mogelijkheden, kom dan even een kijkje nemen in de nieuwe showroom aan de Stephensonweg 1 in Hellevoetsluis.
Wilt u zeker weten dat u op uw gemak samen met één van de medewerkers, onder het genot van een kopje koffie of thee, de mogelijkheden kunt bekijken, vergeet dan zeker niet vooraf even telefonisch contact op te nemen of een mailtje te sturen.

Contactgegevens

Scootmobielaanhuis.nl
Stephensonweg 1
3225 LW Hellevoetsluis
website: www.scootmobielaanhuis.nl

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@scootmobielaanhuis.nl of bellen naar 0181-850439

 

Deze diashow vereist JavaScript.