Poes in boom Zeegat Hellevoetsluis


Hellevoetsluis- Je kent het wel, het is warm en je heb het beneden op die warme grond wel gezien, dus klim je in een boom, lekker windje, stukken koeler en dat uitzicht is ook niet verkeerd. Dat moet Poes Chip gedacht hebben toen zij een boom op het Zeegat als de ideale boom om in te klimmen zag, alleen hoe kom je er weer uit, het is toch wel heel erg hoog zo’n boom?

En dan zit je daar al 2 dagen, dan de brandweer maar laten bellen door de Dierenbescherming, eerst probeerden zij het met een korte waterstraal wat dus niet werkte, laten de brandweer mensen ineens een hele grote enge hoogwerker komen. En wat was die eng.
Toen zij eenmaal bij mij kwamen ben ik lekker vlak voor hun neus uit de boom gesprongen en heel hard weggerend.

Ach ja, eind goed al goed zullen we maar miauwen!

Deze diashow vereist JavaScript.