Open dag Naturisten Vereniging Hellevoetsluis


Op zondag 5 Augustus tussen 11.00 en 16.00 uur zal de poort van naturistenvereniging Hellevoetsluis open zijn voor de kennismakingsdag met naaktrecreatie.

Aan de rand van Hellevoetsluis langs het trambaanpad ligt het terrein de Brongaard van naturistenvereniging Hellevoetsluis. De Brongaard is aangesloten bij de Nederlandse Naturisten Federatie NFN en is 1 van de prettig bloot locaties in Nederland.

Naaktrecreatie groeit gestaag in Nederland en velen bezoeken sauna’s, wellnesscentra en naaktstranden. Dit alles bij elkaar in combinatie met camping heeft de Brongaard te bieden. Recreatie op het terrein kan op het zandstrand of de groene ligweide. Voor kinderen vertier in en op het water van de zwemvijver met 2 waterfietsen. Voor de visliefhebber de mogelijkheid om naturistisch te kunnen vissen in de visvijver. Met regelmaat is de sauna aan en er is niks fijner om nadien in het natuurwater af te koelen. De camping met 59 vaste jaarplekken en daarnaast gastenplekken voor caravans en tenten en speciale camperplekken.

Afgelopen juni bezocht een journalist van een Nederlands Dagblad ons mooie terrein en schreef er het artikel prettig bloot op de camping over.

Ben jij nu ook benieuwd en wil je verder kennismaken met deze mogelijkheid van naaktrecreatie kom dan zondag 5 augustus kennismaken. Onder het genot van een kop koffie kunnen ervaren hoe fijn naaktrecreatie in eigen land kan zijn.

NVH de Brongaard, Noordse Molenweg 1 Hellevoetsluis
www.brongaard.nl