Anouk (19) stond ons op te wachten op het vliegveld in Cuba.


Hellevoetsluis/ Cuba – De vorige week vermist geraakte Anouk van Luijk uit Hellevoetsluis is gevonden in een dorp nabij Campo Florido, Aldus haar vader Wim van Luijk. Tijdens de vlucht daarheen kwam de Captain met een briefje naar ons toe, waarop stond dat Anouk door de Cubaanse autoriteiten gevonden was.
Op het moment dat we op het vliegveld aldaar lande stond Anouk ons  samen met medewerkers van de Nederlandse ambassade en  van reisorganisatie TUI al op te wachten.
Op dit moment is ze een beetje in de war, haar telefoon was kapot gegaan, en ze heeft waarschijnlijk van de lokale bevolking eten en drinken gehad. maar de komende tijd gaan we nog uitzoeken wat er de laatste dagen allemaal is gebeurd. Gelukkig is ze verder in goede gezondheid aangetroffen en zijn wij weer herenigt.

Reisorganisatie TUI en de Nederlandse ambassade heeft voor onbekende periode een hotel geregeld zodat de familie in alle rust kan bijkomen van deze hectische dagen vol onzekerheid en angst.