Jonge vrouw uit Hellevoetsluis vermist in Cuba. (updates onder het bericht! )


Hellevoetsluis/Cuba- Vermist, Anouk van Luijk (19) uit Hellevoetsluis.
Zij reisde alleen naar Cuba op 7 Juli 2018. De laatste keer contact is op 21 juli geweest rond de klok van 14.00.
Op dat laatste moment van contact had zij haar vader verteld dat ze  op 18 Juli haar bankpas was verloren en zonder geld zat, ook voelde ze zich niet lekker en had buikgriep. Dit zonder geld en een plek om te verblijven.

De vader van Anouk denkt dat ze in de buurt van Havana of in Campo Florido was toen zij voor het laatst contact opnam.
Haar vader heeft haar aangeraden naar de Nederlandse ambassade te gaan waar hij geld naar over zou maken voor de terugreis. Het is onduidelijk of zij daar daadwerkelijk geweest is, wel duidelijk is dat zij op 21 juli niet het Vliegtuig heeft gepakt.

Anouk had dagelijks contact met haar vader tot aan zaterdag 21 juli 14.00. Vanaf dat moment is dus elk spoor bijster en hebben de ouders van Anouk geen idee waar zij is.
De Vader heeft contact gehad met zowel de Cubaanse Politie als met de Cubaanse Ambassade. Maar zonder de toestemming van de Nederlandse politie kunnen zij niets beginnen. Welke de zaak nu in behandeling heeft genomen.

De Ouders van Anouk maken zich enorme zorgen en zijn bang dat Anouk iets ergs is overkomen.
Zij zijn erg teleurgesteld over de gang van zaken en reisorganisatie TUI hun medewerking verleend, vandaar dat vader nu de media opzoekt in de hoop dat er snel meer duidelijkheid in deze vermissing komt.

De Cubaanse Politie wil pas actie ondernemen als er aanwijzingen zijn dat er daadwerkelijk iets ergs is gebeurt met haar.

heeft u informatie over deze verdwijning of heeft u Anouk na 21 juli nog gesproken of gezien tijdens uw vakantie in Cuba, neem dan contact op met de Politie op 0900-8844

Deze oproep is met toestemming van haar vader.

UPDATE 24-7-2018 18.30: Haar ouders vertrekken morgen naar Cuba, Interpol heeft de zaak in onderzoek nu.

UPDATE 25-7-2018 18.00: De ouders van Anouk zijn gearriveerd in Cuba, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse Ambassade in Havana hebben toegezegd alles er aan te gaan doen om meer duidelijkheid te gaan krijgen in de verdwijning van Anouk. 

Deze diashow vereist JavaScript.