Wethouder Peter Schop opent natuurspeeltuin Genestetlaan Hellevoetsluis


De Genestetlaan in Hellevoetsluis heeft een unieke natuurspeelplek voor kinderen gekregen. Hellevoetsluis – Woensdagmiddag heeft wethouder Peter Schop op feestelijke wijze de nieuwe natuurspeelplek aan de Genestetlaan geopend.

Deze unieke speelplek is mede ontworpen door leerlingen van het Helinium (Technasium). De aanwezige leerlingen kregen dan ook dik verdiend een groot applaus van de aanwezige buurtbewoners. De opening werd officieel ingeluid door de aftrap van wethouder Schop.

Na het openingswedstrijdje voetbal waar Dhr. Schop een flink balletje trapte, hebben de kinderen meegedaan aan het parcours onder leiding van Sportteam PUSH. Ongeveer 50 kinderen hebben een mooie tijd neergezet en kregen voor hun prestatie een waterbidon van Waterbedrijf Evides en een stuk fruit van Plus Trommel. Lekker bezig! Hellevoetsluis moedigt dergelijke initiatieven tot ontwikkelingen aan. En de buurt is ook blij met de speeltuin!

Deze diashow vereist JavaScript.