Care4Kids Beurs Hellevoetsluis – 10 juni 2018


Op 10 juni a.s. van 13.00 tot 17.00 uur vindt in de Kerk aan de Ring in Hellevoetsluis de 1e editie plaats van de Care4Kids Beurs.

De beurs is opgezet voor ouders, grootouders, bonus- en pleegouders en professionele opvoeders. Kinderen zijn meer dan welkom, Happy Kids Entertainer zal ervoor zorgen dat zij een leuke dag zullen hebben en bij mooi weer zal een springkussen het plezier compleet maken.

Het is de bedoeling dat de bezoekers antwoord krijgen op vragen omtrent: opvoeding, zorg-gerelateerde vragen (dyslexie, faalangst, logopedie, fysiotherapie, voeding, speltherapie en coaching) en vrijetijdsbesteding in deze regio. Het doel is dan ook de bezoeker weg te laten gaan met een rugzak vol aan informatie, letterlijk en figuurlijk. Met 23 standhouders gaat dit zeker lukken !

Voor de eerste 50 bezoekers staat er een goodiebag klaar.

Ook een (gezond) hapje en drankje is uiteraard verkrijgbaar en… de entree is GRATIS !

Angela Flux en Mariska Zwaans hebben eind 2017 het idee opgevat om deze beurs te gaan organiseren. Dit vanuit hun persoonlijke ervaringen en achtergrond. Mariska is werkzaam in de kinderopvang en is tevens kindercoach en Angela werkt als Klantmanager WMO en is vrijwilliger bij de Kledingbank in Hellevoetsluis. Beiden hebben binnen hun gezinnen te maken met een extra zorgvraag. Vanuit, onder andere, die ervaring merkten zij dat veel ouders niet weten welke weg zij moeten bewandelen om de juiste hulp en/of informatie te vinden. Dit kan soms heel lang duren en in die tussentijd lopen gezinnen tegen veel problemen op. De bedoeling is dat deze beurs alvast een eerste zetje in de goede richting kan geven.  

Meer informatie over de beurs en de standhouders is te vinden op de facebookpagina:

https://www.facebook.com/care4kidshellevoetsluis/

Wijzigingen in deelnemende organisaties voorbehouden