Bestuurder gaat er vandoor na zwaar ongeval Brielle


BRIELLE – Woensdagavond 16 mei omstreeks 22.00 uur vond er een zwaar ongeval plaats aan de Schrijversdijk. Een voertuig werd in de flank geraakt en raakte op de zijkant. De andere partij ging er snel vandoor, maar verloor een stukje verder zijn bumper met kentekenplaat.
Het ongeval leek dusdanig ernstig, dat de brandweer en een traumahelikopter werd opgeroepen. Al snel was duidelijk, dat er geen ernstige verwondingen waren en werd de traumahelikopter afbesteld. De politie en brandweer zochten nog in de omgeving, of er geen andere slachtoffers waren.
Wat later kwam de melding, dat de andere partij staande was gehouden en de inzittende is hierbij aangehouden, voor verlaten plaats ongeval, wat als misdrijf gerekend word.

Deze diashow vereist JavaScript.