Koningsdag in Hellevoetsluis *Fotoserie*


Vrijdag 27 april 2018 kleurde Hellevoetsluis oranje.
Om 10.00 werd er bij het gemeentehuis de jaarlijkse aubade gehouden, traditie getrouw opende Burgemeester Mevr. Junius het woord waarin zij ook de nieuwe mensen die een lintje hebben gekregen voorstelde aan de aanwezigen, dit ondersteund door de plaatselijke fanfare en natuurlijk de kinderen van Scouting Hellevoetsluis die zoals elk jaar de vlag hesen.
Daarna zijn wij diverse locaties gaan bezoeken zoals de Vintage kledingmarkt bij Christies in de Kerkstraat, De kleedjes en kofferbak markt bij Kinderboerderij de Kerkestee, toen zijn wij doorgegaan naar het winkelcentrum waar vele mensen hun 2e hands spulletjes aan de man probeerde te brengen.
Afsluitend zijn wij voor u nog lang het Ommetje geweest aan de Ploegschaar waar vele activiteiten te doen waren voor jong en oud.
Tot slot eindigde we weer in de vesting waar Muziekcafe het Barbiertje en De Waag een groot muziekfeest hadden georganiseerd.

Al met al kon er op alle bezochte locaties worden gesproken van een groot succes.