Laatste wens voor zieke Lucil in vervulling gegaan. *fotoserie*


Lucil (63) wilde niets liever dan nog één keer achterop een Harley Davidson een rit te maken.

Deze wens kwam bij het team van Bikers For Special Rides terecht en was daar niet aan dovemansoren gericht. En de bikers zouden de bikers niet zijn als deze wens maar bij één “simpele” Harley was gebleven. na een oproep op de Facebook pagina werd daar massaal gehoor aangegeven. Maar liefst 186 motorrijders verzamelden zich afgelopen zondagochtend om Lucille een prachtige verrassing te bezorgen.

Lucil wist niet beter dan dat er één motor kwam waar zij op mee kan rijden, dus u kunt haar reactie wel voorstellen toen er 186 motoren haar kwamen halen. De glimlach die dat teweeg bracht was die dag niet meer van haar gezicht te krijgen.

Nadat ze Lucil in Spijkenisse hadden opgehaald reden de BFSR via Hekelingen, Simonshaven, Zuidland en Hellevoetsluis om te stoppen bij Boelies. Waar na Lucil met de auto terug naar huis ging.

Onwijs geslaagde Ride Out
Het Team van BFSR wil na deze meer dan geslaagde Ride Out voor Lucil iedereen enorm bedanken voor hun geweldige inzet: zonder jullie was deze dag niet zo speciaal geweest. Het is altijd weer heel hartverwarmend om te zien hoeveel bikers er reageren op dit soort oproepen”.

Namens BFSR bedanken wij ook de gemeente Hellevoetsluis en Nissewaard, de VRR, Politie Haringvliet, De Verkeersregelaars en iedereen die ook maar iets aan deze dag heeft bijgedragen.

Koetshuis
Bikers For Special Rides staat open voor elke motorrijder. Elke donderdagavond komen ze bij elkaar in het Koetshuis aan de Rijksstraatweg 272b in Hellevoetsluis vanaf 19.30u. Wil je ook een keertje langskomen neem dan even contact met op via 06-50707483 / 06-12433369 of via een privé bericht via de Facebook pagina