Voor Mama en Baby


Met het wegvallen van de Prenatal in Hellevoetsluis is er voor de as. moeders en Baby’s nog maar weinig te vinden in de regio. “Voor Mama en Baby” is hierin een welkome winkel. In deze winkel is alles te vinden voor de as. moeders en baby’s, van (positie) kleding tot cadeau’s.

De recensie’s op hun Facebook pagina zijn dan ook lovend over de winkel, en de eigenaresse Sandra. Als u de Facebook pagina volgt wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe items in de winkel en zijn er regelmatig Win en Like actie’s.

Het is een kleine winkel welke goed georganiseerd is, met een aparte afdeling voor meisjes, en één voor jongens. Ook kunnen de as. moeders er terecht voor positie kleding (en jassen) en kan er gepast worden. Ondanks het kleine formaat van de winkel is er zelfs gedacht aan een klantentoilet, die nog al eens nodig kan zijn voor de as. moeders.

Ook kunnen familie en vrienden hier terecht om een passend cadeau te vinden voor as. ouders,  zo kan je er een luier taart kopen of een zwangerschapsketting.

Kortom een hele leuke winkel die meer dan welkom is in deze regio.

December actie: Als u  nu een artikel koopt krijgt u een lootje waarmee u een Fotoshootjurk kan winnen.

Je kunt ze vinden in Zuidland:

Voor Mama en Baby

Harregatplein 11

3214 VP Zuidland

Openingstijden: Vrijdag en Zaterdag 11.00 uur – 16.00 uur

0638343232

www.voormamaenbaby.nl

Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid

Volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/voormamaenbaby/