Lichtjesavond 2017 groot feest voor jong en oud *Fotoserie*


Vrijdagavond was het weer lichtjesavond in Hellevoetsluis. Het was een groot feest waar jong en oud van genoot. Zo was er eerst de jaarlijkse Santa Run, waarbij de deelnemers verkleed als de kerstman een rondje door de vesting rent, en geld ophaalt voor het goede doel. Dit was dit jaar ruim 14.000 Euro.

Op diverse plekken kon men genieten van een hapje en drankje, zo werd er ook de nodige Gluhwein geschonken.

Om 20.00 uur werd de grote kerstboom in de vesting ontstoken met vele lampjes.

Alle festiviteiten werden bijgestaan met muziek van een DJ en een koor. In de kerk waren de Hellevoetse ouderen en hulpbehoevenden uitgenodigd, om te luisteren naar een zangkoor en kregen hierbij zuurkool met worst en een drankje.

Dit grote feest was onder andere mogelijk door de sponsoring van het bedrijf van Willan de Koster, E.I.D.