Vlooienmarkt in Hellevoetsluis


Op zaterdag 7 oktober wordt er in het sportcentrum De Eendraght aan de Sportlaan in Hellevoetsluis wederom de maandelijkse vlooienmarkt gehouden.

 

Dat de Hellevoetse vlooienmarkt in een behoefte voorziet blijkt elke keer weer uit de overweldigende belangstelling die bestaat, zowel bij de bezoekers als bij de deelnemers.

Vele tientallen standhouders zien telkens weer hun overtollige goederen van eigenaar veranderen.

 

De vlooienmarkt, al jaren enorm populair, is geen markt zoals eenieder welhaast kent, maar een markt waar particulieren hun overtollige spulletjes aan de man kunnen brengen.

Ook  verenigingen maken veelvuldig gebruik van dit soort markten om b.v. restanten van hun eigen rommelmarkten, fancy fairs etc te slijten.

Particulieren die vanuit hun hobby dingen vervaardigen of b.v. een verzameling op willen ruimen, kunnen ook inschrijven voor een plaats op de vlooienmarkt

 

Voor de vlooienmarkt kunnen alleen particuliere standhouders geplaatst worden, die hun overtollige goederen willen verkopen.

Er mogen bedrijfsmatig geen goederen worden verkocht.

 

De vlooienmarkt in Hellevoetsluis is voor het publiek geopend van 9.00 tot ± 14.00 uur en de toegangsprijs bedraagt  €  2,50 per persoon.

Voor meer informatie kan men bellen met Kwekel Evenementen, tel 0181 – 313742 of www.vlooienmarkt-hellevoetsluis.nl

 

De volgende vlooienmarkt -eveneens in het sportcentrum De Eendraght- wordt gehouden op zaterdag 4 november.