Techniekevenement Tech2do voor basisscholen Voorne-Putten


Op 3, 4 en 5 oktober 2017 vindt in Sporthal Olympia in Spijkenisse Tech2do plaats. Dit bijzondere technische evenement is voor leerlingen van groep 7 van alle basisscholen van Voorne-Putten en Rozenburg. Het evenement toont de leerlingen hoe interessant techniek is. Alle basisscholen van Voorne-Putten en Rozenburg zijn door de gemeenten uitgenodigd voor dit evenement.

 

De regio Voorne-Putten en Rozenburg heeft veel technische bedrijven op het grondgebied en in de omgeving. Belangrijk is dat de jeugd al in een vroeg stadium kennis maakt met de vele facetten van techniek en ervaart hoe leuk techniek is. De leerling van nu is immers de werknemer van de toekomst.

 

Dinsdagochtend 3 oktober om 08:20 uur openen de wethouders van de gemeenten op Voorne-Putten en de voorzitter van gebied Rozenburg het evenement op een ludieke manier. Op woensdagmiddag 4 oktober is er van 13.30 t/m 16.00 uur een vrije inloop. Leerlingen kunnen dan ouders, grootouders en broers of zusjes meenemen. Iedereen is welkom. De gemeenten op Voorne-Putten en Rozenburg ondersteunen dit initiatief van harte en nemen diverse kosten op zich. Dit evenement wordt opgezet door de TechNetkring Voorne-Putten en een samenwerkingsverband van scholen en een aantal technische bedrijven uit de regio Voorne-Putten. Het belooft een mooie, leerzame en actieve happening te worden. Zie voor meer informatie www.technetvoorneputten.nl.