Marja Roza vervanger voor wethouder Peter Hofman


Ongeveer een half jaar geleden is wethouder Peter Hofman ziek geworden. Zijn portefeuille werd tijdelijk waargenomen door de andere leden van het college van B&W. De wethouder is tot de conclusie gekomen dat hij voorlopig niet in staat zal zijn om zijn werkzaamheden als wethouder te kunnen hervatten. Daarom heeft hij besloten (tijdelijk) terug te treden als wethouder en een verzoek ingediend om over te gaan tot een vervangingsregeling.
De VVD-fractie heeft daarop besloten Marja Roza te kiezen als vervanger voor Peter Hofman. Marja Roza was tot en met 30 maart 2017 raadslid voor de VVD-fractie en in de periode 2010-2014 is zij wethouder geweest in Hellevoetsluis. Binnen de coalitie wordt in de komende dagen overlegd over de verdeling van de portefeuille.