Halloween feest in de Ravense Hoek


Het komt er weer aan! Halloween  in de Ravense Hoek.
Dit jaar hebben ze weer een verzamelpunt, het betonnen veldje in het Ravense Park.  Waar alle regels en informatie wordt uitgelegd, ook hangt daar een  plattegrond met alle huizen erop die zich hebben aangemeld. U kunt vanaf  20 oktober ook de plattegrond downloaden via de website of Facebook.
Dit jaar vindt het plaats op Zaterdag 28 oktober vanaf  19:00. Mensen kunnen zich aanmelden om hun huis te versieren, maar ook kan je ervoor kiezen ’s avonds te gaan griezelen door de straten van de Ravense Hoek .
Alle informatie is te vinden op de website:
Ook kan je je hier aanmelden als huis.
Wilt u mee doen aan deze activiteit klik dan op “Gaan” bij hun aangemaakte Facebook evenement
✅ Graag delen, we hopen op een grote opkomst dit jaar ✅