Theater krijgt cadeau van Vrienden van Theater Twee Hondjes


Veel mensen in Hellevoetsluis en omgeving dragen Theater Twee Hondjes een warm hart toe. Daarom zijn zij lid geworden van de Stichting Vrienden van Theater Twee Hondjes. Dankzij de stichting is het comfort in het theater in de afgelopen jaren flink verbeterd. En nu komt er een bijzonder kunstwerk bij.

 

Als u straks Cultuurhuis Nieuwe Veste binnenloopt, dan ziet u in de foyer van het theater een collage van artiesten en schrijvers uit het programma, maar ook van het publiek. Jaap Reedijk maakte de foto’s, velen zelfs in Theater Twee Hondjes. En soms ergens anders, want sommige artiesten staan op het programma voor komend seizoen. De Vrienden hadden de primeur en kregen de collage als eerste te zien tijdens de Vriendenavond op zaterdag 9 september jl..

Benieuwd wie er op de collage staan? Ga gewoon eens langs in de grootste huiskamer van Hellevoetsluis. Neem dan gelijk een punt appeltaart van Ipse de Bruggen, want die is heerlijk!