Verwarde man op dak van woning


Hellevoetsluis – Donderdagmiddag 24 augustus heeft de politie de omgeving van de Theo Kwantenstraat in Hellevoetsluis (Nieuwenhoorn) afgezet omdat daar een man op het dak was gaan zitten. Hij weigert naar beneden te komen.

Mensen mochten niet naar hun woningen totdat de situatie was genormaliseerd. Volgens bewoners maakte de man een verwarde indruk. De politie probeerde hem pratend naar beneden te krijgen.

Later werd er een groter gebied afgezet, om nieuwsgierige mensen wat meer op afstand te houden. inmiddels was een onderhandelaar van de politie in gesprek met een de man. En er kwam een arrestatieteam ter plaatse. Ook had de brandweer een springkussen klaar om de man eventueel op te kunnen vangen.

De man is ongeschonden van het dak gekomen. Of hij zelfstandig eraf is gekomen of door inzet van het AT team is niet bekend. De man is in een politiebusje meegenomen, waarna de omgeving weer vrij gegeven werd.