Kattenmoordenaar actief in de Kooistee 4


 1. Sinds enkele dagen worden er in de omgeving van de Marter katten zwaar mishandeld met de dood tot gevolg. Inmiddels staat de teller al op 7.

Het is nog niet duidelijk wie of waarom het gebeurt, maar er is wel al iemand gezien die met een kat bezig was. Het was niet duidelijk wat hij met deze kat van doen had, maar de kat was zichtbaar ernstig mishandeld. Het signalement van deze persoon is doorgegeven aan de politie, maar het wil nog niet zeggen, dat dit de dader is.

De dader heeft geen duidelijke voorkeur voor een tijdstip, daar de mishandelingen ’s nachts en overdag plaats vinden.

De bewoners zijn inmiddels een groepsapp opgestart, zodat zij elkaar op de hoogte kunnen houden van de situatie.

Ook de wijkagent is nauw betrokken bij deze zaak, en heeft deze middag nog een bezoek gebracht aan één van de gedupeerden. De politie heeft te kennen gegeven, dat zij extra surveillances zullen uitvoeren in de wijk.

Ook is er nog een rode kat die zwaar gewond is, waarvan de eigenaar nog niet bekend is. Buurtbewoners kennen de kat wel, maar weten niet waar deze thuis hoort. Deze kat is overgebracht naar het asiel.

De buurtbewoners roepen iedereen op om goed op te letten in de wijk, en op uw katten te letten.


4 gedachten over “Kattenmoordenaar actief in de Kooistee

 • Melvin

  Weet iemand naar welk asiel de rode kat is gestuurd want het lijkt wel op onze kat dus ben wel heel erg benieuwd hij is wel gechipt dus als het goed is moeten ze wel contact met ons op nemen als het hem is maar zou liever zo snel mogelijk zelf bellen naar het asiel

  • Es

   Ide rode kat is naar een asiel gebracht in Rotterdam, diegene die het precies weet heeft nog niet gereageerd , waarschijnlijk slaap ze al,,, ik hou u op de hoogte

 • Sylvia Den Brinker

  Wij wonen op de Tapijtschelp, maar maken ons toch wel ernstige zorgen! Het is vlakbij….en hebben zelf ook 2 zwarte katers buiten lopen. Is het mogelijk dat wij ook op de hoogte gehouden kunnen worden via een ap? Andere bewoners maken zich ook zorgen….wij houden onze katten voorlopig even binnen.

Reacties zijn gesloten.