Auto frontaal op vrachtwagen in Ouddorp


OUDDORP – Donderdagavond 13 juli om 19.30 uur kwam er een melding van een ernstig ongeval aan het Smalle Eind. Ter plaatse bleek een personenauto frontaal in aanrijding te zijn gekomen met een vrachtwagen op een smalle weg. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd, en de bestuurder van de personenvoertuig raakte zwaar gewond. Ook raakte hij bekneld en moest hij door de brandweer bevrijd worden.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse om de bestuurder te stabiliseren. Toen de bestuurder bevrijd was is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De man was bij kennis, de aard van zijn verwondingen zijn nog onbekend.De bestuurder van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de politie.