Speciale Ride Out voor Roy


De Ride Out.

Afgelopen Donderdag heeft een groep Motorrijders van Bikers For Special Rides en een aantal autoliefhebbers getunede wagens van Cars For Special Rides een speciale Ride Off georganiseerd voor Roy.

De Reden voor deze tocht was dat Roy na een moeilijk schooljaar toch zijn Diploma wist te behalen.
en omdat Roy helemaal gek is van getunede auto’s en mooie motoren hadden zijn ouders aan de organisatie gevraagd of zij hem wilde ophalen van zijn Diploma uitreiking in Hoogvliet
Eenmaal in Hoogvliet aangekomen werd Roy door een beeldschone Pitspoes uit de zaal gehaald en naar buiten gelokt.
Buiten aangekomen wist hij niet goed waar hij kijken moest een raakte zichtbaar geëmotioneerd van wat er allemaal special voor hem gekomen was.
Na alle wagens en motoren goed bestudeerd te hebben mocht hij zelf tussen alle auto’s en motoren kiezen met welk voertuig hij mee terug naar Hellevoetsluis wilde rijden.
Aldaar werd er taart gegeten en was er een BBQ georganiseerd om het te vieren.

Wat is B.F.S.R en C.F.S.R.

B.F.S.R. en C.F.S.R is een organisatie die zich door middel van een groep bikers en autoliefhebbers bezig houd met verschillenden activiteiten, om op die manier iets moois te bieden voor iedereen die het verdient om zich bijzonder te voelen.

Dus ken je iemand die zij voor een dag kunnen laten schitteren als een ster of wil je zelf een keer meerijden met een Special Ride?
Elke zaterdagavond vanaf 19.30u is er (in het Koetshuis aan de Rijksstraatweg 272b te Hellevoetsluis) een mogelijkheid bij elkaar te komen onder het genot van een drankje. Wil je ook een keertje langskomen neem dan even contact met ons op via 06-50707483 (Chantal) .