Sir Olivers Bigband swingende afsluiter zaterdagavond concerten Brandweermuseum


Ze zijn eigenlijk al niet meer weg te denken bij de zaterdagavondconcerten bij het brandweermuseum: de Sir Olivers Band uit Den Bommel. Op zaterdag 8 juli is het de beurt aan deze populaire bigband om het seizoen van de zaterdagavondconcerten in het brandweermuseum in Hellevoetsluis af te sluiten. Deze concerten zijn gratis te bezoeken.

 

Enthousiaste bandleden

De uit 29 muzikanten bestaande bigband uit Den Bommel heeft de afgelopen jaren voor een spetterende concert gezorgd, waar nog lang over werd gesproken. Het repertoire bestaat uit jazz, latin en funk, maar ook popnummers passeren de revue. Deze muziekkeuze staat garant voor een swingend optreden voor een breed publiek. De bevlogen dirigent Machiel de Kruijf weet met zijn deskundigheid het orkest naar hoog muzikaal niveau te brengen. Samen met het enthousiasme van de bandleden zorgt dit meestal voor een groots optreden.

 

Zon of regen, altijd een feestje

Dus ga er zaterdagavond 8 juli nog even lekker tussenuit en kom genieten van heerlijke muziek op een geweldige locatie. Weer of geen weer, het concert gaat altijd door. Is het mooi weer dan vieren we dit feestje buiten, maar mocht het weer wat minder worden, dan gaan de deuren van het Brandweermuseum verder open en zoeken muzikanten en bezoekers een plaatsje in het museum. U komt dus nooit voor niets, er is altijd muziek en de concerten worden gratis aangeboden!