Jonge talentvolle kunstenaars exposeren in gemeentehuis Hellevoetsluis


Van maandag 3 juli tot vrijdag 11 augustus exposeren jonge kunstenaars in het gemeentehuis van Hellevoetsluis. De exposanten, Lianne Sleyt, Sebastian van Houwelingen en Wesley van Konijnenburg, zijn drie jonge kunstenaars die voor het eerst in een gezamenlijke expositie hun werk laten zien.

 

Over de kunstenaars

Lianne Sleyt is sinds haar kindertijd al bezig met tekenen, kleuren en andere creatieve uitingen. Na de middelbare school was een opleiding volgen aan het Grafisch Lyceum dan ook een logische volgende stap. Hier kwam ze er achter dat schilderen haar ‘ding’ is. Lianne haalt haar inspiratie uit haar omgeving. Ze moet het voor zich kunnen zien. Sebastian van Houwelingen is een kunstenaar en cartoonist uit Middelharnis. Zijn werk bestaat voornamelijk uit schilderijen en met de hand getekende illustraties. Hij laat zich inspireren door moderne cartoons en tekenfilms, maar ook door klassieke kunst. Sebastian is actief docent in de regio’s Hellevoetsluis en Goeree-Overflakkee. In zijn atelier in Middelharnis maakt hij zijn eigen werk en organiseert hij projecten en lessen voor kinderen en jongeren. Wesley van Konijnenburg is jaren actief geweest als webdesigner. Sinds een jaar of vijf richt hij zich op beeldende schilderkunst, in het bijzonder op de klassieke stijlen. Hij concentreert zich vooral op zijn eigen zoektocht naar een persoonlijke vorm van perfectie in de schilderkunst. Daarbij experimenteert hij graag en staan zelfontwikkeling en ontplooiing altijd centraal. Meer informatie over de expositie en over de kunstenaars vindt u op de website www.dogmagroup.nl.

 

Expositie bekijken?

U kunt de expositie bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in de centrale hal. U bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 tot 17.00 uur.