Auto komt tegen boom na eenzijdig ongeval N57


Dinsdagavond even voor 22.00 uur was een voertuig door nog onbekenden oorzaak van de weg af geraakt. Hierbij raakte de auto een boom en kwam tegen een andere boom tot stilstand. Er werden gelijk veel hulpverleners aangestuurd, daar er ook een vermoeden van beknelling was. Echter zat de bestuurder niet bekneld en kon ze zonder dat de brandweer de auto moest knippen, bevrijd worden.

Een toevallig passerende chirurg in vrije tijd, hielp het ambulancepersoneel om de bestuurder te stabiliseren, totdat het Mobiel medisch team met de traumahelikopter was gearriveerd. Deze moesten echter nog een brede sloot over en werden hierbij geholpen door de brandweer die een ladder over de sloot hadden gelegd.

De bestuurder is met onbekend letsel met grote spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

Foto’s : William van den Handel en Erik Terpstra

Later volgt er een video van de situatie op onze Facebookpagina