Logeerweekend Wild op de Wallen en Shuttle Dienst Voorne Putten winnen Blikopener Award.


Eén weekend per jaar wild logeren en wildkamperen op de meest bijzondere historische plekken: bivakkeren in een bunker, kamperen op de Wallen, alarm slaan in een Brandweercamper, wegdromen aan boord van een historisch schip, logeren in het Droogdokhotel of in de Vuurtoren B& of gezellig met het hele gezin een tochtje langs de mooiste plekjes van Voorne putten met de Shuttle dienst …..Hoe spannend is dat!

Cultuurhistorische organisaties, musea en ondernemers in Hellevoetsluis sloegen de handen ineen en dienden het idee voor het Wild op de Wallen Logeerweekend in voor de Blikopener Award van het Toeristisch Ondernemers Platform Voorne-Putten.

En met succes! Aan de initiatiefnemers Bram Kap (Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis), Arda Riedijk (Camping ’t Weergors) en Karen de Groot (Communicatieadviseur) werd op 3 april een marketingbudget van €5.000 uitgereikt door Burgemeester Mylène Junius.

Wij zijn ontzettend blij met deze prijs, het is een prachtige opsteker om met nog meer enthousiasme aan dit project te werken. Iedereen die we er tot nu toe over spreken is geboeid door het idee, en omdat we nu zelfs de burgemeesters van Voorne-Putten achter ons hebben staan kunnen we op volle kracht vooruit,” aldus Arda Riedijk. “We nodigen dan ook iedereen uit om met ons mee te denken en doen, want naast meer logeerplekken hebben we ook ondernemers nodig die ontbijt, kampvuur, entertainment en arrangementen, tenten en mobiele toiletten kunnen verzorgen!”

Shuttledienst voorne-putten

De andere initiatiefnemer die de prijs won is Shuttledienst Voorne-Putten.
De gratis transferdienst tussen diverse (toeristische) locaties en bezienswaardigheden.
De jury was onder de indruk over de kwaliteit en enthousiast over de gratis shuttle dienst waarvan zij vonden dat het een belangrijke toevoeging was aan de belevingswaarde voor toeristisch Voorne-Putten.

Voor meer info over beide initiatieven kunt u kijken op.

www.wildopdewallen.nl

www.shuttledienst-voorneputten.nl

Deze diashow vereist JavaScript.