Zilveren dr. C.B. TILANUS jr. medaille voor Mevr. Riedijk-Jongejan *Fotoserie*


 

Dinsdagavond 14 maart heeft Mevr. Riedijk-Jongejan de Zilveren dr. C.B. TILANUS jr medaille  uitgereikt gekregen van het bestuur van de EHBO Vereniging Hellevoetsluis. Zij kreeg deze omdat zij al 40 jaar in het bezit is van haar EHBO diploma en ondanks haar drukke baan als Camping eigenaar toch vaak tijd weet vrij te maken om naar de herhalings-avonden te komen.
Door haar werk heeft zij al het nodige meegemaakt op het gebied van eerste hulp en zij vind het daarom erg belangrijk het EHBO diploma bij te houden.
Mevr. Riedijk-Jongejan was zichtbaar verrast toen ineens haar echtgenoot binnen kwam en Dhr de Koster van het bestuur zijn lofzang startte opvolgend door een zee van complimenten van de overige bestuursleden
Na een groot applaus en de nodige handen die geschud werden was het tijd om de avond af te ronden en huiswaarts te gaan.