Lucardi Juwelier opent winkel in Hellevoetsluis


Lucardi Juwelier heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe winkel, aan de Struytse Hoeck 79 in Hellevoetsluis. Dit is het eerste Lucardi filiaal in de gemeente Hellevoetsluis. De winkel werd feestelijk geopend met het traditioneel doorknippen van een lintje.

 

De keuze voor een Lucardi filiaal in Hellevoetsluis is een logische stap “Ondanks dat we nog geen winkel hadden in Hellevoetsluis, hebben we wel veel vaste klanten in de gemeente wonen,” zegt directeur Theo Koomen. “Deze klanten komen regelmatig bij de dichtstbijzijnde Lucardi filialen in Spijkenisse en Hoogvliet. Er bleek veel vraag te zijn naar een Lucardi in Hellevoetsluis en hier besloten we, met name door de goede geografische ligging van de gemeente, op in te spelen.”

Het nieuwe Lucardi filiaal is gevestigd in winkelcentrum de Struytse Hoeck. “De Struytse Hoeck is een mooi winkelcentrum met een grote regio-functie,” aldus Theo Koomen. “Er is veel traffic en het heeft met 80 winkels een groot winkelaanbod waar Lucardi mooi tussen past. De zondagsopenstelling die het winkelcentrum hanteert, zorgt voor veel extra bezoekers en ook het gratis parkeren wordt door veel klanten als positief ervaren. Kortom, een goede plek voor een nieuw filiaal.”

De nieuwe winkel is niet de enige verandering die Lucardi doormaakt. Het gaat goed met de juwelier. Binnenkort wordt het honderdste filiaal geopend en voor 2017 staan er voor Lucardi nog acht nieuwe filialen op de planning.