Wie gebruikt er wel eens een taxi in Hellevoetsluis ?


Wie maakt er wel eens gebruik van een taxi in Hellevoetsluis. Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen.

En dan doelen wij eigenlijk op het verkrijgen van een taxi. We hebben verschillende signalen, dat het taxivervoer in Hellevoetsluis maar zeer beperkt is. Zo is het maar lastig om een taxi te krijgen in het weekend en op feestdagen. Er zijn een paar taxibedrijven in de regio, maar deze verkopen regelmatig een nee tegen de klanten, omdat er geen wagens beschikbaar zijn.

Ook wordt er vaak medegedeeld, dat het vervoer van te voren besteld moet worden. Maar ja, hoe weet je nu of een feestje gezellig is of niet. Als het gezellig is, dan komt je vervoer waarschijnlijk te vroeg, en als het niet gezellig is te laat.

Wat zou er volgens jullie kunnen verbeteren, of niet……

Graag willen we jullie ervaringen weten, plaats ze als reactie op het Facebook bericht.