Verdachte schietpartij op de branding aangehouden. 1


Hellevoetsluis – Gisteravond heeft een van de mannen die verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijk schietincident in Hellevoetsluis zich gemeld. Het gaat om een 29-jarige man uit Hellevoetsluis. Hij is aangehouden. Minimaal twee anderen worden nog gezocht.

Op Tweede Kerstdag, maandag 26 december, even voor 18.00 uur werden  twee mannen neerschoten op de Branding in Hellevoetsluis. Het eerste slachtoffer, een 29-jarige man uit Hellevoetsluis, overleed dezelfde avond nog aan zijn verwondingen. Het tweede slachtoffer, een 22-jarige Rotterdammer, stierf later die nacht in het ziekenhuis. De mannen waren op visite in een woning aan de Branding. De politie startte meteen een groot onderzoek.

Zoektocht gaat onverminderd voort

Eerder maakte de politie bekend dat duidelijk lijkt te zijn wie betrokken zijn geweest bij het schietincident en riep deze mannen op zich te melden. Een van de mannen heeft hier nu gehoor aan gegeven. De 29-jarige man uit Hellevoetsluis kwam zich vrijdagavond 30 december melden aan het politiebureau in Dordrecht. Hij is aangehouden. De zoektocht naar de andere betrokkenen wordt onverminderd voortgezet. Daarbij wordt onderzoek gedaan naar al hun mogelijke verblijfplaatsen.

Flyeren

Getuigen zagen vlak na de schietpartij een zwarte Dodge Ram wegrijden. Deze auto werd donderdagmiddag 29 december op het Pieter Postplein in Hellevoetsluis aangetroffen. Rond dat plein verspreidt het onderzoeksteam een flyer met de oproep of mensen gezien hebben wanneer de auto daar geparkeerd is en door wie.

Informatie?

Alle informatie is welkom. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die voor het onderzoek relevant kan zijn, neemt u dan contact op met het onderzoeksteam TGO Branding via tgo.rotterdam.team4@politie.nl 0800-6070. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u ook melden via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

bron: politie.nl


Een gedachte over “Verdachte schietpartij op de branding aangehouden.

  • William

    Dat was een fout in de berichtgeving zoals wij het aangeleverd kregen, inmiddels is die fout hersteld. Fijne jaarwisseling en maak er een mooi jaar van!

    Mvgr. Het team van HIB.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.