Lichtjesavond 2016


Vrijdagavond was het lichtjesavond in de vesting. De hele vesting was versierd met allerlei lichtjes en kaarsjes.

Om 19.00 uur vertrok er een optocht vanaf het Fort Haerlem, onder begeleiding van de kerstman, met allemaal kinderen met lampionnen en allerlei verschillende lampjes. De optocht eindigde bij de grote kerstboom  midden in de vesting, waarna Burgemeester Milene Junius de lichtjes van de boom ontstak.

De mensen waren in grote getalen op het evenement af gekomen, wat zorgde voor veel gezelligheid, maar ook voor veel gedrang. Mede ook doordat de vesting niet afgesloten was voor het verkeer en er diverse auto’s in de mensenmassa terecht kwamen. De organisatie had deze drukte dan ook niet voorzien.

Al met al een groot succes, waar veel mensen nog tot in de late uurtjes van genoten.

Deze diashow vereist JavaScript.