Shaky Ground Against Cancer


Team Fighters Against Cancer

‘Fighters Against Cancer’ is een team van 23 personen welke door middel van acties die worden uitgevoerd door de teamleden proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Het doel ervan is zoveel mogelijk geld ophalen voor mensen met kanker. Met dit geld wordt het leven van kankerpatiënten zoveel mogelijk veraangenaamd.

Daarom organiseren wij feestavonden waar een ieder van harte welkom is. Hiervoor kunt u hier een ticket kopen. Elke actie die wij organiseren is één groot feest. Mis dit niet en koop vandaag u kaarten nog voor het leukste avondje uit. Tevens steunt u het goede doel hiermee.

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.’

Wij zien u graag op onze feesten.

Groet,

 Fighters Against Cancer

Bestel hier de tickets !!!

flyer-shaky-a4-page-001